Dinsdag 8 januari is bekend geworden dat SecurCash Nederland alsnog failliet is verklaard. Naar verwachting zal ook het faillissement worden uitgesproken voor SecurCash Geldverwerking. SecurCash streeft ernaar om gedurende de eerste periode van 2019 de reguliere diensten te blijven verlenen om de impact op klanten te minimaliseren. Wij zijn blij met dit streven.

G4S heeft een belangrijke rol in het voorkomen van verstoringen in de chartale geldketen en neemt deze maatschappelijke rol zeer serieus. We betreuren de situatie en leven mee met de medewerkers. G4S staat klaar om de getroffen ondernemers te helpen en doet er alles aan om ondernemers te voorzien van nieuwe dienstverlening. Bestaande klanten zullen uiteraard gebruik kunnen blijven maken van de dienstverlening van G4S zoals zij dat gewend zijn.

Wereldwijd is G4S de grootste aanbieder van betaaloplossingen. In Nederland hebben we meer dan 40 jaar expertise. Dagelijks vervoeren, tellen, controleren en beheren we met ruim 1.000 medewerkers en honderden beveiligde voertuigen contant geld voor onze klanten en leveren we wisselgeld, allemaal vanuit onze eigen locaties.  Ook bieden we klanten slimme innovatieve betaaloplossingen zoals intelligente kluizen (CAS, Cash Afstort Service), cash recyclers en geld- en betaalautomaten.  

De afgelopen tijd hebben zich veel nieuwe klanten aangemeld bij G4S. Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen is al eerder begonnen om de capaciteit aanzienlijk uit te breiden en dit zullen we komende tijd blijven doen.  


Wil je gebruik maken van de diensten van G4S dan kun je je eenvoudig aanmelden via www.g4spay.nl.