Een efficiëntere geldstroom, geen tijd meer kwijt aan afstorten, meer veiligheid en geen bankkosten. Daarnaast blijven de kosten voor het geldtransport inclusief geldverwerking en verzekering beperkt tot €17,75 per verpakking. Je kan maximaal €5000 aan contant geld per veiligheidsenvelop verpakken.

Wij halen het contante geld op met een onopvallende auto en binnen 2 werkdagen staat het hele bedrag op je bankrekening. Wisselgeld, extra transport of een storting van muntgeld regel je eenvoudig online via de gebruiksvriendelijke online klantenportal van G4S. Als ondernemer heb je zo meer tijd voor je klanten.

Geldtransport voor ondernemers
Met Safe Express vult G4S een gat in de markt. Veel ondernemers besteden nu nog veel tijd aan het storten van hun cash omzet bij de nachtkluis. Uit ons marktonderzoek blijkt dat winkeliers die tijd liever in de eigen zaak steken.

Daarnaast voelen veel ondernemers zich niet veilig als ze in de rij staan voor de nachtkluis met hun cash. G4S wil graag de veiligheid van ondernemers garanderen bij de verwerking van hun contante omzet, tegen een concurrerend tarief. Daarnaast bieden we daarmee ondernemers ook gemak.

Beproefd recept voor cash omzet in retail
Meer dan 10 jaar geleden ontwikkelden wij bij G4S dit concept, speciaal voor ondernemers met een lage tot gemiddelde weekomzet in contant geld. Inmiddels is Safe Express uitgegroeid tot een veelgebruikte, volwassen dienstverlening die ondernemers veiligheid en flexibiliteit biedt.

Binnen 10 minuten meld je je als klant aan via de button start nu. Via het online G4S Cash Portal plan je dan waardetransporten in, bestel je wisselgeld en kun je zelfs locaties toevoegen en je administratie van eerdere transporten bekijken. Zo hoef je de deur dus niet meer uit om te storten!

Safe Express is het makkelijk en veilig geldtransport van G4S. Speciaal voor ondernemers die geen risico meer willen lopen bij de bank. Je betaalt een vast bedrag van € 17,50 per veiligheidsenvelop (max 5000 euro). Dat is inclusief geldverwerking en verzekering.