Bezoekers van het G4S Innovation Centre maken op een interactieve manier kennis met de dynamische wereld van betalen. Een ontmoeting in het Innovation Centre biedt informatie, inzicht en advies over de uitgangspunten en mogelijkheden van de oplossingen van G4S. Het G4S Innovation Centre verbindt persoonlijke interactie met moderne technologie. Zo ontstaat een bijzondere beleving gericht op innovatie en succesvolle samenwerking. Door te verbinden en te innoveren legt G4S de basis voor nieuwe oplossingen. Voor nu en in de toekomst.

Betalingen in de toekomst
Als ondernemer wil je goed voorbereid zijn op betaalprocessen in de toekomst. Of het nu gaat om cash, pin, creditcard of contactloos. Ligt de prioriteit bij veiligheid? Of gaat het vooral om efficiëntie en gemak? Hoe het betalingsverkeer er precies uit gaat zien, weten we niet. Wel kunnen we er voor zorgen dat je processen makkelijk zijn aan te passen aan de laatste ontwikkelingen. G4S helpt ondernemers om zich voor te bereiden op de toekomst. Samen analyseren we de betaalstromen van je onderneming. En maken we een plan met betaaloplossingen waar jij behoefte aan hebt. Dat doen we in ons Innovation Centre, met behulp van de modernste technologie.

Analyse van je betaalprocessen
Betalingsprocessen zijn belangrijk en complex. Ze vragen vaak om aanzienlijke investeringen. Daarom biedt G4S een grondige analyse van je eigen situatie aan. Zodat we samen tot de juiste oplossingen komen. We brengen de huidige processen in kaart, de uitdagingen waar je tegenaan loopt én de gewenste situatie. Dat doen we in het G4S Innovation Centre, aan de hand van het 7C-systeem: Cost efficiency, Cashflow, Convenience, Control, Continuity, Customer focus, Crime prevention.